کفشوی کلینیک ها و مراکز جراحی
در مراکز درمانی ، بیمارستان ها نظافت و بهداشت محیط از اهمیت ویژه ای برخوردار است . زیرا تاثیر بسزایی در روحیه و حس رضایت مندی مراجعه کنندگان دارد . بدیهی است عدم توجه به بهداشت مراکز درمانی ، بیمارستان ، کلینیک ها و مراکز جراحی ، درمانگاه ، اورژانس ، بخش ها ، راهرو ، محوطه ، حیاط ، سی سی یو ، ای سی یو ، اتاق عمل ، انبار ، تاسیسات و تجهیزات باعث شیوع بیماری های متعدد و عوارض جانبی خواهد بود . بهترین راهکار برای پیشگیری از تاثیر نامطلوب آلودگی ها بر محیط های بیمارستان ها استفاده از تکنولوژی جدید و مدرن دستگاه های نظافت صنعتی می باشد تا علی رغم افزایش سرعت و کیفیت شستشو باعث کاهش در مصرف آب و مواد شوینده شود کف بیمارستان ، مراکز درمانی و اورژانس ها باید همواره تمیز و خشک باشند . زیرا سطوح مرطوب باعث تحریک قارچ و باکتری های عفونت زا می باشد . عملکرد بالای اسکرابر ( کفشوی ) از آنجا ناشی می شود که ترکیب آب و مواد شوینده و سرعت بالای گردش برس بر روی سطح ، آلودگی ها را به خوبی از آن جدا کرده و در ادامه حرکت دستگاه به جلو ، تی انتهای دستگاه اسکربر صنعتی که به یک موتور مکنده متصل است ، تمامی آلودگی ها را از روی سطح جمع و در نتیجه سطح زمین را خشک می کند.
تاثیرات اسکرابر ها در کلینیک ها و مراکز جراحی
زمانی که مردم واژه آلودگی صوتی را می شنوند،اولین چیزی که به ذهن آنها می آید سروصدای ناشی از بوق ماشین و سوراخ کردن با مته است.حقیقت این است که حتی در محیطهای بسته هم راه گریزی از صروصدا نیست. مردم در محل کار روزانه هشت ساعت یا بیشتر در معرض این صروصداها قرار دارند. در مکانهایی مانند بیمارستانها و مراکز بهداشتی این موضوع اهمیت خود را بشتر نشان می دهد خود را نشان میدهد.
تاثیر برروی بیماران
استراحت کردن،نقش مهمی را در تسریع بهبودی بیماران
دارد.متاسفانه بیماران باید با شلوغی شبانه روزی بیمارستان هم مبارزه کنند!با توجه
به تحقیقات انجام شده در دانشگاه هاروارد سر وصدا در بیمارستانها عاملی است که
روند بهبودی بیماران را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.سروصدای زیاد باعث بالا رفتن
ضربان قلب بیماران شده و در نتیجه آنها مشکلتر می توانند بخوابند. بنابراین زمین شوی های بیمارستانی و یا مدل های silent با سطح صدای پایین به جلوگیری از بروز چنین معذلاتی می انجامد .
تاثیر برروی کارمندان
این تنها مشکل بیماران نیست بلکه کارمندان نیز از این
مشکلات رنج می برند.صدای محیط کار به بهداشت روانی نیز آسیب می رساند. بی صبری، تحریک پذیری،استرس، عدم تمرکز و دشواری در برقراری ارتباط در محیط کار نیز از عوارض آلودگی صوتی است.آلودگی صوتی می تواند امنیت کارگران و کارمندان را به طور جدی به خطر اندازد، زیرا نمی گذارد که آن ها صدای مشکوک دستگاه ها، فریاد کمک خواهی همکاران و حتی صدای آژیر خطر کارخانه را بشنوند و به موقع اقدامات لازم را به عمل آورند. در این نوع محیطها است که خسارات مالی و جانی جبران ناپذیر به وجود می آید. همچنین صدای زیاد از حد، تمرکز را کاهش داده و کیفیت کار را به نحو چشمگیری پایین می آورد.
کاهش آلودگی صوتی
در حالی سازمان بهداشت جهانی سطح آلودگی صوتی به طور متوسط
برای مراکز پزشکی بین 30 الی 35 دسی بل تعین کرده است،بیشترین مقدار به 80 الی 95
دسی بل هم می رسد. یکی از راههای که میتواند کمک کند در کاهش این سروصدای بیش از حد
خرید تجهیزات نظافتی است که آلودگی صوتی کمتری تولید می کنند.خوشبختانه،تولید کنندگان تجهیزات نظافتی یک مدل از اسکرابر
را که در حین سرعت بالا بدون سروصدا است را ارائه می دهند،که برخی از محصولات آنها
فقط 69 دسی بل صدا دارند. درواقع نیاز
بیمارستانها برای نظافت، توسط تجهیزات نظافت صنعتی برآورده می شود.زمانی که به
دنبال خرید اسکرابر صنعتی هستید سطح آلودگی صوتی که دستگاه ایجاد می کند باید به همان
میزان قابلیت نظافت دستگاه مهم باشد.