شستشوی و نظافت فود کورت ها
فوت کورت ها به عنوان یکی از اصلی ترین بخش های پر تردد و جذاب در فروشگاه ها و مراکز تجاری می باشند که به واسطه نوع فعالیتشان، ارتباط مستقیمی با سلامت افراد جامعه دارند. تردد بالا و ازدحام جمعیت از یک سوف و ریختن مواد غذایی سروشده و انواع نوشیدنی ها از سوی دیگر تاثیر قابل ملاحظه ایی در آلودگی سطوح کف و در برخی مواقع آسیب به کف پوش ها را در پی دارد. شستشو و نظافت مستمر و موثر سطوح کف در چنین اماکنی نه تنها از کف پوش ها محافظت نموده و موجب صرفه جویی در هزینه های تعمیر و تعویض آنها می گردد، بلکه با حذف آلودگی ها، سطوح بهداشتی محیط را ارتقا داده و با تامین سلامت مشتریان و مراجعه کنندگان، اعتماد انها را جلب نموده و موجب افزایش بهره وری و سود آوری کسب و کار می گردد. استفاده از دستگاه هایی چون دستگاه های کف شوی صنعتی یا اسکرابر ها علاوه بر اینکه نظافت موثر و با کیفیت تری از شیوه های سنتی ارائه می دهد، با کاهش در زمان لازم برای نظافت و تعداد نیروی خدماتی تاثیر قابل ملاحظه ایی در کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری دارند.
عملکرد دستگاه اسکرابر صنعتی
اسکرابر ها یا کف شوی های صنعتی دستگاه های مکانیزه ایی می باشند که برای شستشو و نظافت سطوح کف طراحی شده اند. اگر چه این دستگاه ها به منظور تامین نیاز های نظافتی محیط هایی با مساحت های وسیع یا محدود و معابر باریک و متراکم در ابعاد گوناگونی، تولید می شوند اما اساس عملکرد تمامی آنها یکسان می باشد. مخازن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف و استفاده از پاشش آب و سیستم برس زنی برای نظافت سطوح، از جمله ویژگی های مشترک تمامی انواع اسکرابر ها می باشد. این دستگاه ها به منظور جمع آوری آلودگی های جدا شده از سطوح و جمع آوری آب آلوده ناشی از شستشو، مجهز به تی و موتور مکنده می باشند.
طبقه بندی اسکرابر ها بر اساس نوع هدایت دستگاه
دستگاه های کف شوی بر اساس نوع هدایت دستگاه، به دو دسته کف شوی های دستی و کف شوی های خودرویی تقسیم بندی می گردند. مدل های دستی مجهز به دسته بوده و کاربر با قرار گرفتن در پشت دستگاه وظیفه هدایت آن را بر عهده م یگیرد در حالیکه نمونه های سرنشین دار یا خودرویی مجهز به صندلی کاربر بوده و اپراتور با قرار گرفتن بر روی صندلی دستگاه کف شوی را هدایت می نماید. کف شوی های دستی ابعاد کوچک تری از دستگاه های سرنشین دار داشته و از این رو برای نظافت و و شستشوی سطوح در اماکن کوچک یا معابر باریک و متراکم مناسب می باشند در حالیکه کف شوی های خودرویی به واسطه مخازن بزرگ تر، پهنای شستشو و تی بالاتری که دارند، برای نظافت و شستشوی سطوح اماکن وسیع کارآیی بیشتری دارند.
مزایای استفاده از کف شوی ها به جای شیوه های سنتی نظافت
از آنجایی که کف شوی های خودرویی مجهز به صندلی کاربر بوده و اپراتور با نشستن بر روی صندلی وظیفه هدایت آن را بر عهده می گیرد کمتر خسته شده و تمایل بیشتری برای ادامه فعالیت خواهد داشت. بدنه این دستگاه ها دو جداره بوده و از این رو مقاومت بالایی در برابر شرایط سخت کاری دارند. این دستگاه ها مجهز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف بوده و از آنجایی که همواره از پاشش آب تمیز برای نظافت استفاده می نمایند، مانع از انتشار آلودگی ها به سایر نقاط می شوند. فشار رو به پایین اعمال شده بر روی برس دستگاه، تاثیر بسزایی در ارتقا کیفیت نظافتی این دستگاه ها در مقایسه با شیوه های سنتی دارد. همزمانی عملیات شستشو و خشک نمودن در دستگاه های کف شوی از دیگر ویژگی های مهم این دستگاه ها در مقایسه با شیوه های سنتی نظافت می باشند که مانع از ایجاد محدودیت در دسترسی افراد به نقاط شسته شده می گردد.