شستشو و نظافت سکوی ایستگاه قطار

با رشد جمعیت افزایش تقاضا برای حمل و نقل افزایش می یابد، جابجایی کلان مسافر برای مسافرت های کوتاه و طولانی مدت با قطار های درون و برون شهری امروزه یک جز جدا ناپذیر از چرخه حمل و نقل کلان شهرها بوده و نقش مهمی در زندگی افراد جامعه ایفا می نماید. تردد بالای مسافران در سکو ها، این اماکن را مستعد انواع آلودگی ها می نماید. نظافت و بهداشت محیط سکوهای راه آهن و مترو از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به دلیل حجم بالای جابجایی مسافر،سطوح  سکوها و جایگاه ها نیازمند نظافت مستمر و پی در پی می باشندف امااستفاده از شیوه های سنتی برای نظافت این اماکن علاوه بر اینکه بسیار زمان بر بوده و هزینه های گزافی در پی دارد، کیفیت مناسبی نداشته و با ایجاد محدودیت در تردد مسافران موجبات ناراحتی و مزاحمت برای حاضرین را فراهم می آورد. از این رو جایگزینی شیوه های سنتی با دستگاه های مکانیزه نظافت، مانند اسکرابر ها که توانایی شستشو و خشک نمودن همزمان سطوح را دارند گزینه مناسبی برای نظافت این اماکن می باشد.

اساس عملکرد دستگاه اسکرابر

اسکرابر ها یا کف شوی های صنعتی به واسطه برس تعبیه شده در قسمت جلوی دستگاه، سطوح را ساییده و تمامی آلاینده ای چسبیده از سطح را از بین می برد. سیستم مکش و تی نصب شده در قسمت انتهایی دستگاه با مکش حداکثری آب حاصل از شستشو، سطوحی کاملا خشک و براق را بر جای می گذارد.



مزایای استفاده از دستگاه اسکرابر صنعتی

همزمانی عملیات شستشو و خشک نمودن در این دستگاه ها علاوه بر افزایش سرعت عملیات نظافت، مانع از ایجاد محدودیت در دسترسی مسافرین می گردد. بر خلاف شیوه های سنتی که از یک سطل آب و تی برای نظافت استفاده نموده و با اولین شستشوی تی در سطل، آب سطل کثیف می شد و در ادامه فرآیند نظافت باعث انتقال آلودکی ها به سایر نقاط می شد، دستگاه های اسکرابر از دو مخزن مجزای آب کثیف و آب تمیز برای نظافت استفاده نموده و مانع از انتشار آلودگی ها به سایر نقاط شده و سطوحی کاملا تمیز و عاری از آلودگی بر جای می گذارند. در شیوه های سنتی نظافت قدرت و فشار اعمال شده بر تی به منظور نظافت سطوح، وابسته به قدرت، توانایی و تمایل کاربر برای نظافت بود در حالی که دستگاه های اسکرابر به واسطه موتور حرکتی و فشار رو به پایین اعمال شده بر برس دستگاه، با حداکثر توان آلودگی های چسبیده به سطوح را شستشو داده و نظافت می نماید. 

انواع اسکرابر بر اساس نوع هدایت

اسکرابر ها بر اساس نوع هدایت دستگاه به دو دسته اسکرابر های دستی و اسکرابر های خودرویی تقسیم می شوند. در اسکرابر های دستی کاربر در پشت دستگاه قرار گرفته و به واسطه دسته تعبیه شده در دستگاه اسکرابر، آن را هدایت می نماید، در حالیکه اسکرابر های خودرویی مجهز به صندلی کاربر بوده و اپراتور با قرار گرفتن بر روی صندلی دستگاه، آن را هدایت می نماید، از این رو کمتر خسته شده و توانایی بیشتری برای ادامه فعالیت خواهد داشت. استفاده از دستگاه های اسکرابر به ویژه اسکرابر های خودرویی با افزایش در سرعت، ارتقا کیفیت نظافت و کاهش در تعداد نیروی خدماتی تاثیر چشمگیری در کاهش هزینه ها داشته و موجب افزایش بهره وری می شوند.

تقسیم بندی اسکرابر ها بر اساس منبع تغذیه

اسکرابر ها یا زمین شوی ها دستگاه های مکانیزه ایی می باشند که از انرژی الکتریکی که به واسطه کابل برق یا باتری تامین می گردد، تغذیه می نمایند. معمولا در اماکنی که دسترسی به انرژی الکتریکی و پریز برق مقدور نمی باشد و یا حضور کابل برق در محیط باعث مزاحمت برای افراد حاضر می شود، از اسکرابر های باتری دار استفاده می شود. مدل های باتری دار اسکرابر هیچ گونه محدودیتی در جابه جایی به نقاط دور نداشته و به راحتی می توانند هر نقطه ایی را نظافت نمایند. در حالی که دامنه جابه جایی اسکرابر های کابلی به واسطه محدودیت در متراژ کابل برق، کمتر از اسکرابر های باتری دار می باشد. نا گفته نماند که بر خلاف اسکرابر های کابلی که هیچ محدودیتی در تامین انرژی نداشته و می توانند در هر زمان نظافت را انجام دهند، اسکرابر های باتری دار به واسطه ظرفیت محدود باتری، دارای محدودیت زمانی می باشد.

گالری تصاویر

شستشو سکو  شستشوی  شستن  جایگاه  سکو  کفشوی دستگاه نظافت صنعتی سکو راه آهن مترو قطار شستشوی کف ماشین شستشوی کف سکو قطار جایگاه راه آهن نظافت کف نظافت صنعتی سکو  سکوها راه آهن دستگاه جایگاه کفشو شستن سکو دستگاه شستشوی کف شرکت ابراهیم نظافت محیط نظافت و بهداشت محیط راه آهن مترو شستشوی سکو ها کف نظافت و بهداشت محیط سکو راه آهن جایگاه مترو شستشو شیوه نوین نظافت سکو راه آهن مترو قطار دستگاه جدید نظافت صنعتی ، سکو ، مترو ، جایگاه ، راه آهن ، قطار دستگاه نظافت صنعتی برای شستشوی سکو.قطار.راه آهن.کف

گالری ویدئو

شستشو سکو | جایگاه | راه آهن | متر | قطار | نظافت

درخواست اطلاعات بیشتر