خدمات شستشوی مقره های خطوط برق
گرد و خاک موجود در هوا بر روی تیر های چراغ برق درون شهری و بین شهری و هم چنین تاسیسات برقی می نشیند. این گرد و خاک علاوه بر ظاهر نامناسبی که برای شهر ایجاد می کند، باعث ایجاد مشکل در شبکه برق رسانی نیز می شود. در مناطقی که گرد و خاک هوا زیاد است و بسیار باد می وزد مشکل در تاسیسات برق بیشتر می شود. ترکیب گرد و خاک موجود بر روی تیر ها و تاسیسات برق با باران و یا رطوبت هوا باعث ایجاد گل و لای می شود. گل و لای خشک شده بر روی تجهیزات برق، باعث قطعی برق در منطقه خواهد شد. در پی قطعی برق، سیستم های آب رسانی شهر نیز دچار اختلال و قطعی خواهند شد. برای رفع این آلودگی ها و برطرف کردن مشکلات حاصل از آن، باید این تاسیسات به طور مرتب مخصوصا در فصولی که وزش باد و ریز گرد های موجود در هوا بیشتر است، شستشو شوند.
شستشوی مقره های خطوط انتقال برق با واترجت
بهترین راهکار برای شستشوی تیر چراغ برق و تجهیزات و تاسیسات برقی استفاده از شوینده های پرفشار بسیار مناسب و کارآمد خواهد بود. با استفاده از واترجت و بالابر به راحتی می توان تاسیسات برق را شستشو نموده و گل و لای و آلودگی های چسبیده به تجهیزات را با فشار بالای آب از آن ها جدا نماید. امر شستشوی تاسیسات به خصوص در نواحی بادخیز و دارای ریز گرد باید در فصولی که وزش باد زیاد است حتما انجام شود. واترجت توانایی کارکرد در ارتفاع بالا را داشته و می تواند با فشار بسیار بالای آب گرم و سرد، گرد و خاک، غبار، جرم، رسوب و آلودگی را از تمامی سطوح از بین ببرد. چنین دستگاهی برای شرکت های خدماتی بسیار مورد نیاز می باشد و انجام بسیاری از امور نظافتی را برای آن ها میسر می سازد.
واتر جت، شوینده ای همه کاره
واترجت دستگاهی مکانیزه برای شستشو و جدا کردن آلودگی از سطوح هموار و ناهموار می باشد. این دستگاه با ایجاد آب پرفشار علاوه بر شستشو های معمولی، شستشوی ماشین، جدا کردن جرم و رسوب از انواع سطوح، برای عمل سند بلاست و تخریب بتن نیز مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد های مختلف این دستگاه باعث شده در رده ها و مدل های مختلفی طراحی و ساخته شود. برای شستشوی آلودگی ها و سطوح مختلف باید میزان فشار و حجم آب خروجی با دقت انتخاب شود تا علاوه بر از بین بردن سریع آلودگی، هیچ گونه آسیبی به سطح نرساند. بنابراین در هنگام انتخاب دستگاه حتما باید به مشخصات فنی آن به ویژه فشار آب، دبی آب خروجی، منبع تغذیه، دمای آب خروجی و نحوه جابجایی آن دقت نمود.
یک دستگاه واترجت دارای بخش مهمی از جمله پمپ فشار قوی، موتور محرک، شلنگ فشار قوی، تفنگی، لنس و نازل می باشد. پمپ توسط موتور به کار انداخته می شود و باعث می شود آب با فشار معمولی ورودی را به آب فشار قوی تبدیل نماید. آب فشار قوی تولید شده توسط پمپ از طریق شلنگ فشار قوی وارد تفنگی می شود. فشار دادن زبانه تفنگی توسط کاربر باعث می شود آب وارد لنس و سپس نازل گردد. نازل، تعیین کننده نحوه پاشش آب و میزان وسعت آب خروجی می باشد. بنابراین در انتخاب نازل نیز باید دقت لازم به عمل آید تا علاوه بر این که باعث افت کارایی دستگاه نشود، فشاری به پمپ نیز وارد ننماید.
تقسیم بندی از نظر میزان فشار کاری
واترجت ها به دلیل کارایی های مختلف دارای انواع مختلفی هستند. این دستگاه ها بر اساس میزان فشار کاری به سه گروه تقسیم می شوند. دسته اول دستگاه های نیمه فشار قوی که فشار آن ها کمتر از 250 بار می باشد و برای امور خانگی و صنعتی طراحی شده اند. دسته دوم مدل های فشار قوی هستند که فشار کاری آن ها بین 250 تا 1000 بار است و به عنوان کارواش صنعتی و برای عمل سند بلاست مورد استفاده قرار می گیرد. دسته سوم واترجت های فوق فشار قوی که فشار کاری آن ها تا 3000 بار نیز می رسد و برای عملیات های سنگین تخریب بتن و لایه برداری عمیق استفاده می شوند.