خدمات شستشوی کف انواع سطوح

شستشو و نظافت سطوح بخصوص در فضاهایی با وسعت زیاد، کاری زمان بر است و مستلزم صرف هزینه و نیروی زیاد است. جنس پوشش کف می توند از جنس سطوح سختی مانند بتن، سنگ، سرامیک و... و یا کفپوش هایی از جنس اپوکسی باشد. برای شستشوی هر یک به روش دستی نیاز به تجهیزات و مواد شوینده خاصی می باشد و در نهایت نتیجه بدست آمده مطلوب و مورد انتظار نخواهد بود. در مقابل می توان از دستگاه های نظافت و شستشوی صنعتی مانند اسکرابر بهره برد. این کف شوی مناسب برای شستشوی سطوح کاملا هموار با هر نوع پوششی می باشد و انواع مختلفی دارد. البته سطوحی مانند آسفالت به دلیل ناهمواری های موجود در جنس، مکان مناسبی برای شستشوی با اسکرابر نمی باشد. به دلیل هزینه های بالای این دستگاه ها، شرکت های خدماتی به صورت نظام مندی، این دستگاه ها را در اختیار متقاضیان قرار داده و حتی همراه این دستگاه ها اپراتور اعزام می گردد تا بدون نگرانی و با دانش فنی کامل به نظافت سطوح مورد نیاز بپردازند.


دسته بندی دستگاه اسکرابر

دستگاه زمین شور صنعتی را می توان از چند جهت دسته بندی کرد. دانستن این دسته بندی ها کمک می کند تا برای محیط با کارایی های متفاوت دستگاه مناسبی انتخاب شود تا پس از سرمایه گذاری، بهترین نتیجه کسب گردد. کفشوی صنعتی از جهت نوع انرژی حرکتی به دو دسته کلی تقسیم می گردد و از حیث نوع کنترل کاربر نیز به دو دسته گوناگون تقسیم می گردد که در ادامه ویژگی های هریک را بررسی می کنیم.


اسکرابر سرنشین دار

یکی از دسته بندی های نوع کنترل کاربر در زمین شوی صنعتی می باشد که معمولا به دلیل پوشش بیشتر در هنگام شستشو، برای شستشوی سطوح وسیع استفاده می گردد. کنترل کاربر در این دستگاه به صورت خودرویی می باشد و کاربر با تسلط کافی بر محیط به نظافت می پردازد. این دستگاه برای مکان هایی با موانع زیاد مناسب نمی باشد و فقط برای شستشوی سطوح هموار وسیع که از موانع زیادی برخوردار نیستند کاربردی می باشد.


اسکرابر دستی

نوعی از کفشوی صنعتی می باشند، این دستگاه ها متداول ترین دستگاه های نظافت صنعتی و شستشوی کف هستند. به دلیل طراحی ارگونومیک و کوچک بودن، این دستگاه قادر است تا در باریک ترین راهرو ها و نقاطی با دسترسی دشوار نفوذ کرده و آلودگی را از سطوح آن بزداید. نوع کنترل آن به این صورت است که کاربر در عقب دستگاه قرار گرفته و با تسلط، باریک ترین و پر مانع ترین نواحی را شستشو می دهد اما برای شستشوی سطوح وسیع مناسب نمی باشد و کار با آن موجب به طول انجامیدن فرآیند شستشو می گردد.


انواع انرژی حرکتی

از نظر نوع انرژی تامین کننده نیروی حرکتی، دستگاه اسکرابر به طور کلی به دو دسته تقسیم می گردد: اسکرابر الکتریکی و اسکرابر دیزلی؛ که خود اسکرابر الکتریکی نیز به دو دسته تقسیم می گردد که هر کدام ویژگی و موارد استفاده خاص خود را دارند. انرژی الکتریکی می تواند از طریق کابل و یا باتری تامین گردد، وجود باتری در دستگاه، کف شوی را برای کار در محیط هایی که دسترسی به پریز برق ندارند و یا وجود کابل بر روی زمین مشکل زا می باشد، ساده تر می کند اما واضح است که نیاز به شارژ برای کار کردن دارد. اسکرابر برقی(کابلی) برای محیط هایی با دسترسی به پریز برق بسیار مناسب تر می باشد، نگه داری و مراقبت از این دستگاه نیز آسان تر است. نوع بعدی تامین انرژی دیزل می باشد که برای محیط های وسیع تر و صنعتی تر با آب و هوای سخت تر کاربردی می باشد.


موارد استفاده و مزایا

استفاده از دستگاه اسکرابر برای شستشوی سطوح مکان هایی مانند مجتمع های تجاری، اداری، لابی هتل ها، کارخانه ها، انبار کارخانه ها، آشیانه هواپیما ها و سالن فرودگاه و... بسیار بهینه می باشد. کاهش آب و مواد شوینده مصرفی و کمک به محیط زیست، افزایش سطح بهداشت، افزایش امنیت به دلیل خشک شدن کامل سطوح پس از شستشو و جلوگیری از لغزش و... همه از مزایای بهره گیری از دستگاه اسکرابر صنعتی می باشد که موجب بهینه تر شدن شستشو می گردد.

درخواست اطلاعات بیشتر