نظافت انبار و محوطه های صنعتی
دستگاه سوییپر صنعتی به منظور جمع آوری انواع آلودگی های جامد مانند گرد و خاک، برگ، ته سیگار، قوطی های کوچک و ... طراحی شده اند. گردش برس یا برس های جانبی این دستگاه ها؛ انواع آلودگی ها را از گوشه و کنار کارخانه های خودروسازی جمع آوری و به سمت برس غلطکی واقع در مرکز دستگاه هدایت می کند . سپس برس میانی با چرخش خلاف جهت حرکت دستگاه، آلودگی ها را از روی زمین بلند و به داخل مخزن پرتاب می کند. به طور کلی سوییپر یا جارو محوطه با برس های دوار مواد را به مخزن زباله انتقال داده و سطوح مورد نظر را پاک سازی نموده و سطوحی عاری از آلودگی ایجاد می نماید. سوییپر، ماشین نظافتی است که قابلیت جمع آوری انواع مواد خشک ،پودری ، حجم بالای گرد و غبار ، پلیسه ،زباله های صنعتی و غیره ..... را دارا می باشد.این دستگاه مناسب برای نظافت و بهداشت محیط انبار، سالن و محوطه کارخانه ها و شرکت های خودرو سازی و صنایع مشابه می باشدف که در ادامه به بررسی برخی از ویژگی های این دستگاه خواهیم پرداخت.
سوییپر صنعتی در مدل های باطری دار و دیزلی برای محوطه هایی با وسعت های متفاوت
دستگاه سوییپر صنعتی به کار رفته در صنایع و کارخانه جات خودرو سازی از نظر منبع تامین انرژی به دو دسته ی باتری دار و دیزلی تقسیم می گردند . بسته به محیطی که قرار است دستگاه در آن جا کار کند، شما می توانید سوییپر خود را انتخاب نمایید. به طور معمول در محیط هایی با وسعت بالا نظیر صحن حرم های ائمه و یا محوطه ی کارخانه ها و شهرک های مسکونی و صنعتی، از سوییپر دیزلی استفاده می کنند تا در مدت زمان بیشتر و با سرعت قابل توجه به نظافت سطح بپردازد. اما برای انجام نظافت در فضا هایی با مساحت کمتر مثل سوپرمارکت ها و راهرو ها، بهتر است تا از سویپر های باتری دار استفاده گردد . لازم به ذکر است که عملکرد دستگاه های باتری دار و دیزلی تفاوتی با یکدیگر نداشته و تنها عوامل بروز تفاوت در دستگاه های سوییپر صنعتی، بسته به پهنای نظافت دستگاه و ابعاد مخزن آن می باشد.
به کار گیری سیستم های هیدرو استاتیک برای انتقال نیرو در بین اجزاء مختلف دستگاه
در سوییپر های صنعتی ، موتور به طور مستقیم به یک پمپ هیدرولیک متصل می گردد و آن پمپ از طریق تعدادی شلنگ های حاوی روغن هیدرولیک؛ وظیفه تقسیم نیرو بین اجزای مختلف دستگاه را بر عهده دارد. در نتیجه در این دستگاه ها نیاز به استفاده از هیچگونه گیربکس یا تسمه ای نیست و کاربر می تواند با تغییر وضعیت اهرم هایی که در اختیار دارد، شدت جریان روغن هیدرولیک را در داخل شلنگ ها تنظیم کرده و در نتیجه دستگاه را کنترل کند. از این رو دستگاه سوییپر در صنعت خودروسازی با عملکردی بهینه به فعالیت می پردازد.
جک هیدرولیکی برای بالا بردن و تخلیه مخزن سویپر صنعتی
تخلیه ی مخازن در دستگاه سوییپر صنعتی از جمله عملیاتی می باشد که کاربر باید پس از هر بار پر شدن مخزن اقدام به انجام آن نماید. از انجایی که تخلیه دستی مخزن، زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد به منظور جلوگیری از اتلاف انرزی در دستگاه سوییپر و به منظور دستیابی به حداکثر بازده موجود، در دستگاه های سویپر از جک هیدرولیکی به منظور بالا بردن مخزن و تخلیه ی آن استفاده می شود. این جک هیدرولیکی توانایی بالا بردن مخزن سوییپر به میزان یک و نیم متر را دارا می باشد و موجب سهولت و سرعت عمل بالا در امر نظافت می گردد.
بهره مندی از سیستم ضد گرد و خاک
هر چند چرخش برس های جانبی باعث جمع آوری و هدایت آلودگی ها به قسمت مرکزی سوییپر می شود ولی ذرات ریز گرد و خاک همراه با چرخش برس به هوا پخش و باعث آزردگی کاربر می شوند . برای جلوگیری از این مسئله ، دریچه ای بر روی براس های جانبی تعبیه شده است تا گرد و خاک را قبل از پخش شدن در هوا به داخل مخزن مکش کند. اما در سری مدل های سویپر خودرویی در صنایع خودرو سازی ، این محافظ لاستیکی برس ها می باشد که چنین وظیفه ای را عهده دار است.