خدمات تخریب یونولیت

در صنایع ساختمان سازی یونولیت به منظور عایق کاری مورد استفاده قرار می گیرد؛ بدین صورت که در زمان ساخت، یونولیت در سازه کار گذاشته می شود و در پایان ساخت و ساز، یونولیت را تخریب می کنند تا فضای خالی ایجاد شده به عنوان عایق ساختمان عمل کند. روش های متعددی برای تخریب یونولیت های به کار رفته در ساختمان قرار می گیرند که با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ساخت دستگاه های مکانیزه، این عمل نیز به وسیله دستگاه های جدید انجام می پذیرد که موجب سهولت و سرعت انجام عملیات تخریب می گردد.


چگونگی تخریب یونولیت با واترجت

از آن جایی که یونولیت ها در عمق دیوارها قرار داده می شوند، دسترسی به آن ها برای تخریب کمی دشوار بوده و نیروهای انسانی را با مشکلاتی مواجه می کند. اما با طراحی و ساخت دستگاه های نظافت صنعتی پیشرفته فرآیند تخریب یونولیت به میزان قابل توجهی تسهیل یافته است. روش نوین و کارآمدی که جهت تخریب یونولیت به کار گرفته می شود، استفاده از دستگاه واترجت صنعتی است. واترجت با پاشش آب فشار قوی به سمت صفحات یونولیتی آن ها را تخریب کرده و از سازه جدا می کند. با استفاده از نیروی آب عمق بیشتری از یونولیت تخریب می شود در نتیجه سرعت انجام عملیات تخریب افزایش می یابد. علاوه بر این به علت وجود آب تکه های ریز یونولیت در محیط پخش نشده و به صورت منسجم قابل جمع آوری است. استفاده از واترجت های 150 تا 500 بار می توانند عمل تخریب را به خوبی انجام دهند. فشار آب 150 بار به خوبی این عمل را انجام می دهد اما هرچه عمق یونولیت بیشتر باشد باید واترجت با فشار بالاتری برای این عمل انتخاب گردد. فشار حداکثر 500 بار برای انجام عمل تخریب یونولیت بسیار مناسب خواهد بود.


نحوه عملکرد واتر جت

واترجت یا شوینده پرفشار یک ابزار نظافت مکانیزه است که برای انجام عملیات های شستشو و یا تخریب از فشار بالای آب استفاده می نماید. تمامی واترجت ها ساختار مشابهی دارند و اجزای اصلی آن ها، پمپ فشار قوی، موتور محرک، شلنگ فشار قوی، تفنگی، لنس و نازل می باشد. در این دستگاه ها پمپ فشار قوی نقش اصلی را ایفا می کند. نیروی محرکه پمپ توسط موتور تامین می گردد. آب خروجی پمپ که دارای فشار بسیار بالایی است به داخل شلنگ فشار قوی رفته و از آن جا به تفنگی منتقل می گردد. با فشردن زبانه تفنگی آب فشار قوی از طریق لنس وارد نازل می گردد. نازل تعیین کننده نحوه پاشش آب می باشد. نازل علاوه بر این که متناسب با مشخصات دستگاه و میزان و فشار آب خروجی انتخاب می گردد، به نوع عملیات شستشو و یا تخریب نیز بستگی دارد. بنابراین انتخاب نازل مناسب یکی از مواردی است که حتما باید مورد توجه قرار گیرد تا دستگاه بتواند بیشترین بازده را از خود ارائه دهد.


انواع واترجت

واترجت ها بر اساس میزان فشار کاری به سه رده نیمه فشار قوی، فشار قوی و فوق فشار قوی تقسیم می شوند. فشار کاری واترجت از 250 بار تا 3000 بار می باشد که با توجه به عملیات مورد نظر یک نوع دستگاه با فشار کاری مناسب تهیه می گردد. شوینده های پرفشار از نظر منبع تغذیه نیز به سه گروه الکتریکی، بنزینی یا دیزل تقسیم می شوند. آب خروجی واترجت ها می تواند گرم و یا سرد باشد. بنابراین از نظر دمای آب خروجی نیز به دو دسته واترجت آب گرم و واترجت آب سرد تقسیم می شوند. واترجت آب گرم دارای یک واحد گرم کن است که گرم کن می تواند به صورت دیزلی و یا برقی باشد. برای جابجایی بهتر واترجت ها، اکثرا به صورت چرخ دار تولید می شوند و بسته به ابعادی که دارند می تواننددارای دو و یا چهار چرخ باشند که موجب سهولت در جابجایی می گردد.

گالری تصاویر

واترجت واتر جت واترجت صنعتی واتر جت صنعتی

درخواست اطلاعات بیشتر